سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : سه شنبه 92/7/2 | 9:38 صبح | نویسنده : سید ناصرامینی

آن چه پیش رو دارید، گزارشی است تصویری که از سینه ی تاریخ به امانت گرفته شده است. تمامی تصاویری که می بینید، در یک روز و توسط یک عکاس به ثبت رسیده است. یکی از اعضای واحد «تبلیغات و روابط عمومی لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)» هنگامی که «محسن رضایی» فرمانده ی وقت سپاه پاسداران، به دیدارِ جمعی از کادر تیپ مزبور رفته بود، عکس های زیر را به ثبت رسانده است. زمان تصویربرداری مشخص نیست اما با توجه به وجود شهید بهمن نجفی و شهید احمدرضا عراقی در جمع رزمنده گان، این دیدار باید قبل از تیر ماه سال 1365انجام شده باشد.


محسن رضایی، هنگام ورود به جمع رزمنده گان لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)
شهید بهمن نجفی، فرمانده ی محور لشکر در تصویر دیده می شود


نماز جماعت در قرارگاه  لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)
شهید احمدرضا عراقی، فرمانده ی واحد اطلاعات و عملیات لشکر در تصویر دیده می شود


صرف نهار در جمع اعضای کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)


صرف نهار در جمع اعضای کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)
شهید بهمن نجفی، فرمانده ی محور لشکر و سید رحیم صفوی در تصویر دیده می شود





محسن رضایی و اعضای کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه)


جمعی از اعضای حاضر در جلسه ی کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) با فرمانده ی وقت سپاه


جمعی از اعضای حاضر در جلسه ی کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) با فرمانده ی وقت سپاه
شهید احمدرضا عراقی، فرمانده ی واحد اطلاعات و عملیات لشکر در تصویر دیده می شود




جمعی از اعضای حاضر در جلسه ی کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) با فرمانده ی وقت سپاه
شهید داوود آجرلو، فرمانده ی گردان، شهید بهمن نجفی، فرمانده ی محور و سردار کیانی در تصویر دیده می شوند


جمعی از اعضای حاضر در جلسه ی کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) با فرمانده ی وقت سپاه


جمعی از اعضای حاضر در جلسه ی کادر لشکر10 سیدالشهدا(صلوات الله علیه) با فرمانده ی وقت سپاه
شهید احمدرضا عراقی، فرمانده ی واحد اطلاعات و عملیات لشکر در تصویر دیده می شود

 

 




تاریخ : سه شنبه 92/7/2 | 9:30 صبح | نویسنده : سید ناصرامینی



تاریخ : دوشنبه 92/7/1 | 12:18 عصر | نویسنده : سید ناصرامینی

http://upload7.ir/images/65638113067536833508.jpg




تاریخ : دوشنبه 92/7/1 | 9:45 صبح | نویسنده : سید ناصرامینی

یکی دیگر از کارهای پرحرف و حدیث طلبگی که عوام مردم در موردش اظهارنظر می‌کنند گرفتن شهریه است، «شهریه» مقدار پولی است که مراجع و مجتهدین در اول هر ماه قمری جهت کمک‌هزینه تحصیل مانند بورسیه دانشجویی به طلاب پرداخت می‌کنند.


به گزارش نامه به نقل از فارس ، اواخر شهریور که فرا می‌رسد، حوزه‌های علمیه همانند سایر مراکز آموزشی کشور خود را برای یک سال تحصیل همراه با تهذیب و معنویت آماده می‌کند، طلاب در سطوح مختلف مشغول تحصیل می‌شوند و شور و هیجان جلسات مباحثه مشتاقان خویش را گرد هم می‌آورد.

حجت‌الاسلام احسان تیموری یکی از طلاب حوزه علمیه اصفهان در یادداشتی، نیم‌نگاهی به سطوح مختلف حوزه علمیه، فعالیت طلاب و حتی ماجرای شهریه آن‌ها پرداخته است که در ادامه می‌آید:

 


*آشنایی با سطوح مختلف تحصیلی در حوزه علمیه

سطوح در حوزه علمیه اصفهان به چند بخش تقسیم می‌شود:

ـ سطح مقدمات: شامل پایه اول و دوم و سوم(3 سال اول) که طلاب بیشتر کتب ادبیات عرب و منطق را تحصیل می‌کنند.

ـ سطح یک: پایه‌های چهارم و پنجم و ششم(3 سال دوم) که کتب فقهی و عقاید تدریس می‌شود که به پایان لمعتین(کتاب فقهی شهید ثانی به زبان عربی) مشهور است.

ـ سطح دو:  پایه‌های هفتم و هشتم (2سال) در این 2 سال طلاب مشغول تحصیل کتب فقه و اصول می‌شوند که کتبی مثل «رسائل» و «مکاسب» شیخ اعظم انصاری که بیشتر به طرح مسائل فقهی تجارت و معاملات می‌پردازد، کتب عمده این 2 سال است.

ـ سطح سه: پایه‌های نهم و دهم (دو سال) که طلاب همانند دو سال قبل که فقه و اصول را مطالعه می کردند، در این دو سال کتاب اصولی «کفایة الاصول» مرحوم آخوند خراسانی را تحصیل می‌کنند که روش‌های استنباط و به دست آوردن یک فتوا را فرا می‌گیرند.

ـ سطح چهار: پس 10سال که طلاب دروس مقدمات و سطح را با موفقیت پشت سر گذاشتن وارد فضای درس خارج فقه و اصول می‌شوند که حداقل 4 سال باید در درس خارج فقه و اصول حاضر باشند تا پس از آن یک پایان‌نامه تدوین و مدرک خود را دریافت کنند به شرط معمم بودن و مباحثه علمی.

*نکاتی خواندنی از سطوح حوزه

- در پایان هر ترم از طلاب آزمون می‌گیرند که به شرط کسب نمره حداقل 12 و معدل 14 به ترم بعدی می‌روند.

-در پایان هر سطح امتحان شفاهی هم از طلاب گرفته می‌شود.

-در پایان هر سطح ارائه پایان‌نامه نیز لازم است.

-طلاب در کنار دروس اصلی مانند فقه، اصول، عقاید، فلسفه، کتب تفسیر و تاریخ را نیز به صورت جنبی مطالعه می‌کنند و آزمون می‌دهند.

- طلاب پس از اتمام لمعتین (اتمام پایه شش) اجازه ملبس شدن (معمم) به لباس مقدس روحانیت را کسب می‌کنند که در اصفهان طی یک دوره چند روزه به اسم طرح «ادیب» طلاب حاضر در این طرح در روز عید غدیر طی مراسمی باشکوه توسط آیت‌الله مظاهری به کسوت روحانیت وارد می‌شوند.

 


*ماجرای شهریه در حوزه علمیه

یکی دیگه از کارهای پر حرف و حدیث طلبگی که عوام مردم در موردش اظهار نظر می‌کنند گرفتن شهریه است.

اما شهریه چیست؟!

شهریه مقدار پولی است که مراجع و مجتهدین در اول هر ماه قمری جهت کمک هزینه تحصیل مانند بورسیه دانشجویی به طلاب پرداخت می‌کنند.

البته میزان شهریه متفاوت است که به برخی شاخص‌ها اشاره می‌شود:

-مجرد بودن یا متأهل بودن

-میزان سطح تحصیل

-ممتاز بودن یا حافظ قرآن بودن

-پژوهشگر بودن

-معمم بودن و ...
 

در حال حاضر حداقل شهریه در حوزه اصفهان 140 هزار تومان است که به مجردهای پایه یک پرداخت می‌شود، البته هزینه بیمه تأمین اجتماعی جداگانه از طلاب اخذ می‌شود که حدود 30 هزار تومان باید به حساب یکی از بانک‌ها واریز کنند.

بیشترین حد شهریه هم حدود 380 هزار تومان است که متعلق به طلاب درس خارج است که معمم، حافظ قرآن و پژوهشگر هستند، البته این مبالغ در اعیاد مختلف رو به بالا می‌شود که به عنوان عیدی مراجع، مرحمتی به طلاب می‌دهند.

محل تأمین این پول‌ها از وجوهات شرعیه مانند خمس و زکات است که مراجع بخشی از آن را به طلاب و بخشی را جهت امور دیگه مانند ساخت حسینیه، مسجد و چاپ کتاب و ... هزینه می‌کنند.

*شرایط جالب پرداخت شهریه به طلاب و روحانیون

این شهریه‌ها تحت شرایط و ضوابط خاصی پرداخت می‌شود که عبارتند از:

- تحصیل دائم به دروس سطح و خارج فقه یا شرکت در دوره‌های تخصصی

-اگر شخصی شاغل در غیر حوزه باشد شهریه‌اش قطع می‌شود.

-طلاب موظف به شرکت در امتحانات پایان ترم هستند و اگر در امتحانات شفاهی نمره قبولی را کسب نکنند شهریه آن‌ها قطع می‌شود.

-طلاب تا مقطع سطح یک از ساعت هفت صبح تا ساعت 11:30 و بعد از ظهر‌ها از ساعت سه تا پنج کلاس دارند، بقیه سطوح هم از صبح تا ظهر در کلاس‌ها حضور می‌یابند.

*حاشیه‌های دریافت شهریه

- اکثر طلاب بعد از پایان سطح در مشاغل مورد علاقه مشغول می‌شوند، بنابراین دیگر شهریه نمی‌گیرند.

- طلاب در ضمن تحصیل در مساجد و روستاها مشغول تبلیغ هستند که از آن طریق هم درآمد دارند، البته شرایط تبلیغ شرایط خاصی هست که هر شخصی امکان مبلغ‌شدن را ندارد.

-در تمامی حوزه‌های علمیه برادران بر روی همه آقایان باز هست، می‌توانند تشریف بیاورند، بنابراین محدودیت ندارد، پس هر کس مرد درس، بحث تلاش و تبلیغ اسلامی است، یا علی!

-حوزه‌های علمیه از بدو تأسیس تاکنون مستقل از حکومت‌ها بودند، البته اگر هم کمکی از سوی دولت‌ها انجام شده است، جهت ساخت بناها یا ترمیم ساختمان‌ها بوده است.

*اندر احوالات زندگی روحانیون

الان شاید برای خیلی از افراد این سؤال پیش بیاید که پس همسران طلاب و خانواده‌هاشان چگونه زندگی می‌کنند و با این همه مخارج سنگین زندگی چگونه روز خود را به شب می‌رسانند.

سخن مشهوری از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل شده است که می‏فرماید: «من طلب العلم تکفلّ الله له رزقه»؛ هر کس دنبال طلب علم برود، خدا رزق او را به عهده می‏گیرد، همین برکت‌ها هست که زندگی طلبگی را با تمام مشکلاتش زیبا و دوست داشتنی می‌کند.

نکته پایانی اینکه خیلی از طلاب با امام زمان(عج) شرط و نیت می‌کنند و می‌گویند: من این‌ها را قرض می‏گیرم و بعداً بر می‌گردانم، این کار روحیه خوبی به انسان می‌دهد.



تاریخ : دوشنبه 92/7/1 | 8:31 صبح | نویسنده : سید ناصرامینی
خواب پیامبر(ص)درباره ایرانیان چه بود؟
بخش عمده‌ای از علائم ظهور به تحقق پیوسته است به وضوح نزدیک به 99 درصد از این علامت‌ها، پیش از این به وقوع پیوسته است.
5 15 23 نظر

به گزارش جام نیوز؛

آنچه می‌خوانید مجموعه سخنرانی مهدویت آیت‌الله محمدعلی ناصری استاد اخلاق و مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج) پیرامون «ایرانیان، زمینه‌سازان ظهور» تألیف مجید هادی‌زاده است:

 

*ایرانیان زمینه‌سازان ظهور
به چند نمونه از این روایات بنگرید:


الف: محدث اهل سنت احمد بن حنبل به نقل از پیامبر اکرم(ص) آورده است:

 

«نزدیک است که خداوند متعال اطراف شما را از عجم آکنده کند، آنان همچون شیرانی هستند که اهل فرار نیستند، آنان همچون شما می‌جنگند و غنایم شما را تصاحب می‌کنند».

 

بر اساس این حدیث، می‌توان دریافت که پیامبر اکرم(ص) ایرانیان را در زمان ظهور، مردمانی شجاع که از سر ایمان، سر در راه یاری آن حضرت می‌نهند، دانسته‌اند؛ چه اینان از صحنه‌های کارزار فرار نمی‌کنند و هر چند در غنائم با اعراب شراکت می‌کنند، اما شرکت‌ آنان در جنگ به طمع غنیمت و تحصیل منافع مادی نخواهد بود.

 

ب: در تفسیر آیه شریفه: «وَآخَرِینَ مِنْهُمْ لَمَّا یَلْحَقُوا بِهِمْ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ» احادیثی چند وارد شده است، بنابراین احادیث، ایرانیان هستند که ملحق به مسلمانان عرب می‌شوند و نشان افتخارآمیز ترویج اسلام را بر سینه خود می‌نهند.

 

به این سه روایت که در شمار این روایات است، بنگرید:
- «أَصْحَابُ الْقَائِمِ ثَلَاثُمِائَةٍ وَ ثَلَاثَةَ عَشَرَ رَجُلًا أَوْلَادُ الْعَجَمِ»، اصحاب حضرت قائم سیصد و سیزده مردند، اینان همگی از تباری غیر عرب هستند.

 

- باز پیامبر اکرم(ص) فرموده‌اند: «لو کانَ الإیمانُ مُعَلَّقا بالثُّرَیّا لَنالَهُ رِجالٌ مِنَ الفارِسُ»، اگر ایمان به ستاره ثریا آویخته باشد، گروهی از ایرانیان آن را به دست خواهند آورد.

 

- عفان بصری از یکی از مکالمات خود با حضرت صادق(ص) این چنین یاد می‌کند:

حضرت صادق(ع) از من پرسیدند: آیا می‌دانی از چه رو شهر «قم» را قم نامیدند؟ گفتم: خدا و پیامبرش و شما آگاهید!

 

فرمودند: ‌«قم» را از این رو قم نامیدند که اهالی این شهر در اطراف حضرت حجت گرد خواهند آمد و به همراه او قیام خواهند کرد و او را ترک نمی‌کنند و همواره یاریگر ایشان خواهند بود».

 

- امیرالمؤمنین(ع) فرموده‌اند: «آفرین بر طالقان! چرا که خداوند را در این شهر گنج‌هایی است که از جنس طلا و نقره نیست، این گنج‌ها مردان با ایمانی هستند که خدا را آن گونه که شان اوست شناختند؛ اینان یاران مهدی در آخر الزمان هستند».

 

بنا بر حدیث شریف دیگری، صبحگاه روزی پیامبر اکرم(ص) در حالی که در میان یارانشان نشسته بودند فرمودند:

«شب گذشته، خواب دیدم که در مسیر صاف و همواری حرکت می‌کنم. پشت سر من هم دو دسته گوسفند سیاه و سفید در حرکتند، در طول مسیر گوسفندان سیاه کم کم پراکنده و کم و کمتر شدند، اما گوسفندان سفید همچنان به حرکت خود پشت سر من ادامه می‌دادند تا آنجا که دیگر هیچ گوسفند سیاهی نماند و تنها گوسفندان سفید به همراه من باقی ماندند، گمان می‌کنید که تعبیر این خواب چیست؟»

 

یکی از حاضران مجلس نیز تعبیر کرد که: «یا رسول‌الله! گوسفندان سیاه اعراب هستند که اندک اندک از کنار شما متفرق می‌شوند و گوسفندان سفید اشاره به ایرانیان دارد که همراه شما خواهند ماند و یاران شما خواهند بود».

 

در این حال، جبرائیل نازل شد و خدمت پیامبر اکرم(ص) عرض کرد: «خداوند بر شما سلام می‌فرستد و می‌فرماید: تعبیر خواب شما همین است،‌ عرب‌ها از اطراف اسلام پراکنده می‌شوند و ایرانیان برای حفظ آن باقی می‌مانند».

 

بر اساس این چند روایت، دیدیم که ایرانیان نه تنها در پایان دوران غیبت کبری زمینه‌سازان ظهور آن حضرت خواهند بود که در صدر اسلام نیز به عنوان مؤمنانی حقیقی شناخته می‌شده‌اند؛ همانگونه که در دوران ظهور نیز پای در رکاب یاری آن حضرت دارند و از صمیم جان در خدمت به ایشان می‌کوشند.

 

*نزدیک بودن زمان ظهور
در فرهنگ شیعی کسانی که وقت خاصی را برای ظهور آن حضرت مشخص می‌کنند، «وقاتون» خوانده شده‌اند و مکرراً دستور به تکذیب آنان داده‌اند؛ اکنون می‌افزاییم که بدون آنکه بتوان زمانی را برای ظهور آن حضرت مشخص کرد، تنها می‌توان گفت که بر اساس قرائنی، زمان ظهور آن حضرت نزدیک است.

 

بلافاصله تکرار می‌کنیم که این سخن ما این است که بر اساس علائمی که برای ظهور مشخص شده است، می‌توان دریافت که واقعه انقلاب جهانی آن حضرت، از نظر زمانی به دوران ما بسیار نزدیک است، چه قسمت عمده این علائم متحقق شده و شماری از آن‌ها نیز در حال وقوع و جریان است.

 

گذشته از این اما، شماری از کسانی که به محضر حضرت ولی‌عصر (عج) بار یافته‌اند نیز بر این مطلب تأکید می‌کنند.

 

مدت‌ها پیش از این، یکی از صالحان روزگار شرف حضور در محضر آن حضرت را دریافت، در آن مجلس، گویا آخرین ذخیره الهی خطاب به آن مرد صالح فرموده بودند: «فرج من نزدیک شده است؛ دعا کنید که بدائی در این زمینه حاصل نشود»!

 

بدیهی است که آنچه نقل شد، نص کلام آن حضرت نیست؛ اما آنچه ایشان بر زبان آورده بودند مضمونی این چنین داشته است.

 

حال بر ماست که به مقتضای امر آن حضرت، دعا کنیم که برای خداوند بدائی حاصل نشود، و به زودی شاهد قیام فراگیر آن حضرت باشیم؛ اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب‌الزمان بمحمد و اهل بیت الطاهرین.

 

*شماره علائم ظهور و تحقق بخش عمده‌ای از آن
سنت خداوند متعال بر آن بوده است، که پیش از وقوع هر یک از وقایعی که در سرنوشت انسان‌ها تاثیری شگرف دارد، علائمی را ظاهر سازد. این علائم نشان‌دهنده نزدیک شدن و یا به وقوع پیوستن این وقایع است. در این شمار است علائمی که پیش از ولادت پیامبر اکرم(ع) ظاهر شد؛ خاموش شدن بتکده فارس - که چندین هزار سال آتش را در خود افروخته داشت-، خشک شدن دریاچه ساوه - که از عبادتگاه‌های زردشتیان بود- ، فرو ریختن چهارده کنگره از کنگره‌های کاخ کسرای زمان و ... در شمار این علائم بود.

 

این علامت‌ها به گونه همسو، نشان از فرو ریختن بنای شرکت و ستم داشت؛ چه این نشانه‌ها در دو بعد شرک عبادی و نیز شرک اجتماعی، نشان از اضمحلال این دو داشت؛ و به خوبی دلالت بر ظهور توحید عبادی و توحید اجتماعی در قالب دین اسلام و حکومت عدالت‌گرایانه پیامبر اکرم می‌کرد، شکافته شدن دیوار خانه کعبه به هنگام ولادت امیرالمؤمنین(ع) و نیز فریاد جبرائیل در آسمان که خبر از ولادت آن حضرت می‌داد نیز در همین شمار است.

 

برای واقعه شکوهمند ظهور - که بدون تردید در شمار مهمترین وقایع عالم هستی است و از این جهت با واقعه مبعث پیامبر اکرم(ص) همسری می‌کند- نیز علائمی است. این علائم به گونه پراکنده در روایات اهل بیت(ع) بیان شده است و شماری از دانشمندان شیعی نیز به جمع‌آوری آن پرداخته‌اند.

 

در اینجا می‌خواهیم اشاره کنیم که شماره این علائم از 800 علامت فراتر است، اکنون با تفحص و دقت نظر در آن‌ها، می‌توان دریافت که بخش عمده‌ای از این علائم به تحقق پیوسته است. من خود، زمانی پیش از این به بررسی این علامت‌ها پرداختم و به وضوح دریافتم که نزدیک به 99 درصد از این علامت‌ها، پیش از این به وقوع پیوسته است، در آن میان، تنها حدود 10 علامت- که از علائم حتمیه نیز هستند و یک سالی پیش از ظهور متحقق می‌شوند-، هنوز ظاهر نشده‌اند.

 

یکی از این علائم، ظهور 28 پرچم در حوزه ممالک اسلامی است، گویا منظور از «پرچم» در این روایات، تشکیل حکومت و یا شبه حکومت‌هایی است که در این حوزه صورت می‌پذیرد، به هر حال، بنا بر آنچه در این نصوص ذکر شده است، در زمان نزدیک و بلکه پیوسته به زمان ظهور، 28 پرچم در میان منطقه مسلمان‌نشین جهان پدید می‌آید که از آن میان، سه پرچم در ایران خواهد بود و دو پرچم در شام و در هر یک از ترکستان و روم نیز یک پرچم ظهور خواهد کرد.

 

این حکومت و یا شبه حکومت‌ها، هر کدام داعیه‌دار اصلاح هستند و به جز سه نهضت بسیار قوی سفیانی، سید یمانی و سید حسنی خراسانی گویا بقیه دولت‌ها از قدرت چندانی برخوردار نیستند و از این رو مضمحل می‌شوند.

 

سفیانی در شمار مخالفان حضرت است و در مقابل او، سید یمانی - که با پیوستن سید حسنی لشگری بسیار قوی به دست خواهد آورد - در شمار یاران و یاری‌کنندگان ولی عصر(عج) خواهد بود.




  • عهد نامه
  • دانلودیان
  • سبزک
  • مطالب تبیانی